Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Atama Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Atama Müjdesi

AK Parti Eskişehir İl Kongresi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan arka arkaya atamaların geleceğini müjdeledi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarına ilişkin tüm detaylar…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Eskişehir İl Kongresi’nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında arka arkaya atamaların yapılacağını müjdeledi. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bahsettiği atamalar hangisi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün katıldığı partisin Afyonkarahisar ve Eskişehir  il kongresinde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında atama bekleyen binlerce adayı sevindirecek bir detaya da yer verdi.

Nüfusumuz 81 milyon olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, arka arkaya atamaların yapılacağı müjdesini verdi. Kendi dönemlerinde yapılan atamaların hiçbir dönemde yapılmadığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan  kendilerinin 75 kişilik sınıflarda eğitim gördüğünü sözlerine ekledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu açıklamaları en çok atama bekleyen öğretmenleri sevindirdi. Çünkü adaylar günlerdir heyecanla öğretmen atama takvimin açıklanmasını bekliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’In bu açıklamalarının ardından öğretmen atama kontenjanları ve takviminin en kısa sürede açıklanması bekleniyor.