Allah’ın Ayeti İle Yine Saldırdılar

Allah’ın Ayeti İle Yine Saldırdılar

Yerli islamfobiciler yine saldırıya geçtiler ve bu kez Gemlik Müftüsü üzerinden Allah-ı Zul celalin emirlerini, ayetini tartışma konusu yaptılar.

Attıkları saldırgan manşetlerle , aptalca ve din düşmanı duyguları içinde kusmuklarını saçmaya çalışan İslam karşıtı medya bu kez Allah-u Teala’nın Maide suresindeki ayetini ve Hazreti Muhammed aleyhisselam’ın hadisi şerifini broşür şeklinde dağıtan Gemlik Müftülüğüne saldırdılar.

Bursa’nın Gemlik İlçesi, Müftülüğü’nün yılbaşı öncesi dağıttığı bildiriyi ” tartışma yarattı.” şeklinde vererek infial oluşturmaya çalışan medya “Broşürde hem yılbaşı, hem de gayrimüslimlere yönelik mesajlar içeren ayet ve hadise yer verildi.” denilerek “Yahudi ve Hristiyanları dost edinmeyin” sözü üzerinden müftülüğe hücum ettiler.Kur’an’dan Maide suresinin yer aldığı bildiride, Müslümanların Yahudi ve Hristiyanlarla dost olmaması tavsiye ediliyor. Bildirinin üzerinde yazan surenin Türkçe çevirisinde, “Ey iman edenler, Yahudileri ve Hristiyanları dostlar edinmeyiniz. Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar. İçinizden kim onları dost edinirse (muhabbet beslerse), muhakkak o da onlardandır. Şüphesiz Allah zalimler topluluğunu hidayete erdirmez” ifadeleri yer alıyor.

Bildirinin üstünde yer alan hadiste de yılbaşı kutlamalarına vurgu yapılarak, “Şüphesiz her kavmin (milletin) bir bayramı vardır. Bu da (Ramazan ve Kurban) bizim bayramımızdır” deniyor.

Allah’ın ayetlerinin asla tartışma konusu yapılamayacağını bilmeyen gürühun bu saldırganlığının nereye kadar uzayacağı da merak konusu oluyor.

İşte o başlıklar