Diriliş Ertuğrul 113.bölüm 2.fragmanı! Ve kuşatma başlıyor…

Yeni bölümü heyecanla beklenen Diriliş Ertuğrul 113.bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Aslıhan Hatun ve Sadettin Köpeğin ölüp ölmeyeceği büyük merak konusu olan Diriliş Ertuğrul izleyenleri yine ekranlara kilitleyecek. Peki bu hafta neler olacak? İşte Diriliş Ertuğrul 113.bölüm fragmanları…

Diriliş Ertuğrul 113.bölüm 2.fragmanı! Ve kuşatma başlıyor…

Her bölümü farklı bir aksiyona ve heyecana sahne olan Diriliş Ertuğrulyeni bölümüyle yine izleyenleri şaşırtacak. Savaşın başlamasına çok az bir zaman kala Aslıhan Hatun‘un ölüp ölmeyeceği büyük merak konusu oldu. TRT 1‘in izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 113.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. “Gayri zor, lakin kutlu bir yolculuğa çıkmaktayız. Devletimize dişlerini geçirmiş yılanın kafasını koparma vakti gelmiştir.” diyen Ertuğrul Bey hainlere ölümü yaşatacak. Peki bu haftaki bölümde Emir Sadettin Köpek ölecek mi? İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı ve özeti…

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 113.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER…

Ertuğrul Bey ile girdiği cenkten sağ çıkan Günalp Bey Karacahisar kalesine gelip Kayı Obasını ele geçirmek isteyecektir. Ertuğrul Bey Günalp Beyi bilerek ve isteyerek öldürmemiştir. Muhtemelen cenk esnasında bayılmıştır veya yaralanıp kendi alpleri tarafından kaçırılmıştır.

Emir Sadettin Günalp Bey’e emir vererek Kayı Obası’nı almasını isteyecektir. Günalp Bey Ertuğrul Bey’in yerini bilmemektedir ve yerini öğrenip Ertuğrul Bey’i öldürmek isteyecektir. Kayı obası ve Günalp Bey’in alpleri arasında cenk çıkacaktır.

Ertuğrul Bey Sadettin Köpeği öldürmek için yeni bir plan yapmaktadır. “Gayri zor, lakin kutlu bir yolculuğa çıkmaktayız. Devletimize dişlerini geçirmiş yılanın kafasını koparma vakti gelmiştir.” diyen Ertuğrul Bey hainlere ölümü yaşatacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 113.BÖLÜMDE NELER OLACAK? 

Ertuğrul uç beyliği elinden alınınca, alplarla birlikte kaleyi terk etmişti. Obadan da uç beyliğine ait sancaklar Selçuklu askerleri tarafından sökülmüştü. Marya, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpek’in hizmetine girmişti

Günalp ise Köpek’in emriyle onun yanına gitmek üzere kaleden ayrılmış ve meydan Aydoğmuş’a kalmıştı. Köpek’in gazabına uğrayanlara ise, Taceddin Pervane de eklenmişti. Sultan ise tüm bunlar yüzünden anası Mahperi ile hesaplaşmıştı. Köpek, himayesine aldığı emirlerle sultanı artık neredeyse yok hükmünde bırakmıştı.

Sultan ise tüm bunlar üzerine Köpek’in ölüm fermanını imzalamıştı. Ertuğrul ise, isyan hazırlığındaki beyleri yanlışlarından döndürmek için onların yanına varmıştı. Köpek ise Günalp’ın körleşmiş sadakatini kullanarak, Günalp’ıbeyleri ve Ertuğrul’u öldürmek üzere onların yanına göndermişti. Ertuğrul bir şekilde beyleri ikna etmiş, ancak yine de canlar yanmıştı. Nihayetinde ise Ertuğrul ve Günalp karşı karşıya gelmişti. Aslıhan ise Köpek’i öldürme niyetiyle tek başına saraya varmış ve bunu yapabilmeye fırsat bulmuştu.

Aslıhan’ın ağır bir şekilde yaraladığı Köpek ölecek mi? Günalp, yaşanan bu hadiseyi öğrendiğinde nasıl bir hamle yapacak? Ertuğrul ve Günalp’ın karşı karşıya gelmeleri nereye varacak? Tekfur Kritos’un Ahmet’e vereceği yeni görev ne olacak? Ahmet ve Marya arasındaki gerilim tırmanacak mı? Yaşananların akabinde Kayı Obası’nın ahvali ne olacak?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 113.BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç paylaştığı sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 113.bölümü 04 Nisan çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.