Diyanet 2018 ‘de 9.500 Personel Alacak

Başbakan Yıldırım, 2018 yılında kamuya toplam 110 bin personel alınacağını açıkladı.

Diyanet 2018 ‘de 9.500 Personel Alacak

Binali Yıldırım: “2018 bütçesi malum cuma günü Meclis Genel Kurulunda kabul edildi ve yeni yıla inşallah yeni bütçemizle girmiş olacağız. 2018’de devletin verdiği hizmetlerin daha kaliteli bir şekilde daha eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesi için Sağlık Bakanlığımıza 36 bin sağlık personeli alacağız.

Milli Eğitim Bakanlığına 20 bin öğretmen ataması gerçekleştireceğiz ve Adalet Bakanlığında da çeşitli hizmetlerde çalışmak üzere zabıt katibi, infaz koruma memuru gibi 15 bin personeli istihdam edeceğiz.

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

Ayrıca köylerimizin eksik imam ihtiyacını karşılamak üzere Diyanet İşleri Başkanlığına 9 bin 500 kadro vereceğiz, müezzin, imam ve Kur’an öğreticisi olarak buralarda çalışacaklar.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, her geçen yıl her geçen ay yurt sayısını artırıyor Kredi Yurtlar Kurumu…

Dolayısıyla Kredi Yurtlar Kurumunun da ihtiyacı olan 10 bin 900 personelin 2018’de işe başlaması için gerekli izinleri almış durumdayız.

Üniversitelerimizde 4 bin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında 2 bin ve üniversite hastanelerinde 7 bin yeni personel alınacak. Böylece bütün kurumlarımızda 110 bin yeni memur alımı gerçekleştirilecek. Böylece bakanlıklarda, devlet dairelerinde, ‘personel eksikliğinden dolayı işlerin aksaması’ diye bir sorun yaşanmayacak, hayırlı uğurlu olsun diyorum.”

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Kaynak: DiniHaberler.com.tr

 

İŞTE DETAYLAR

 

6.000 Sözleşmeli İmam Hatip Alım Detayları

 

500 Sözleşmeli Müezzin Alım Detayları

3.000 Kur’an Kursu Öğreticisi Alım Şartları Açıklandı